Vrouwen Sm of shirt Lange Liefde Hart T 3xl Korte T Nieuw Mouw Valentijn Wijn

Koudemiddel R22

Wilt u ook uw oude airconditioners met koudemiddel R22 vervangen voor R410A 0f R32; neem dan contact met ons op voor het beste advies bij u op locatie 079-3219101,

zwart 38 sandaal maat Ecco dames damara 5 7 gladiator Us 7 wqxZOOIYcR

Vervanging van het koudemiddel R22 (Freon®)

Uit recent onderzoek blijkt, dat er nog duizenden koelinstallaties in Nederland draaien met het koudemiddel R22 (Freon®). Voor eigenaars van koel- en klimaatinstallaties is het belangrijk te weten dat zolang de klimaatinstallatie het koudemiddel R22 (Freon®) bevat, er door een installateur na 31 december 2014 geen koeltechnische handelingen meer mogen worden verricht.

Nieuwe wetgeving

Als gevolg van de nieuwe wetgeving mag er vanaf het jaar 2015 helemaal geen R22 of de met R22 gemengde servicekoudemiddelen meer gebruikt worden. Vervanging van bijvoorbeeld de filters tijdens een onderhoudsbeurt is geen enkel probleem, zolang het systeem maar gesloten blijft.

Hoe weet u of uw installatie R22 bevat ?

Op de kenplaat op het buitendeel van uw installatie kunt u zien of uw installatie op R22 (Freon®) draait.

Vrouwen Korte Liefde 3xl Wijn T Nieuw of Hart T shirt Sm Lange Mouw Valentijn HqHBvxnF Vrouwen Korte Liefde 3xl Wijn T Nieuw of Hart T shirt Sm Lange Mouw Valentijn HqHBvxnF

Om onverwachte kosten of eventuele investeringen aan uw airconditioning installatie(s) te voorkomen of beperken, helpt AIRMADE u graag dit te onderzoeken en u een duurzame, energiezuinige en kostenefficiënte oplossing te bieden.

826216297832 Maat Costa Nieuwe Ons Herenschoenen 8 Solarsoft Nike Low EzqFxXwZ8O
3xl Korte Wijn Lange Vrouwen T Valentijn T of Nieuw Hart Mouw shirt Sm Liefde