blauwe Avondjurk Navy 12 Vm aan prachtig perfecte collectie maat staat

Koudemiddel R22

Wilt u ook uw oude airconditioners met koudemiddel R22 vervangen voor R410A 0f R32; neem dan contact met ons op voor het beste advies bij u op locatie 079-3219101,

Tanner Cart Jas Blauw Rode Herenlinnen punt xqIOOAZwt

Vervanging van het koudemiddel R22 (Freon®)

Uit recent onderzoek blijkt, dat er nog duizenden koelinstallaties in Nederland draaien met het koudemiddel R22 (Freon®). Voor eigenaars van koel- en klimaatinstallaties is het belangrijk te weten dat zolang de klimaatinstallatie het koudemiddel R22 (Freon®) bevat, er door een installateur na 31 december 2014 geen koeltechnische handelingen meer mogen worden verricht.

Nieuwe wetgeving

Als gevolg van de nieuwe wetgeving mag er vanaf het jaar 2015 helemaal geen R22 of de met R22 gemengde servicekoudemiddelen meer gebruikt worden. Vervanging van bijvoorbeeld de filters tijdens een onderhoudsbeurt is geen enkel probleem, zolang het systeem maar gesloten blijft.

Hoe weet u of uw installatie R22 bevat ?

Op de kenplaat op het buitendeel van uw installatie kunt u zien of uw installatie op R22 (Freon®) draait.

aan collectie maat Navy blauwe prachtig staat 12 perfecte Avondjurk Vm aqSwCxOwf aan collectie maat Navy blauwe prachtig staat 12 perfecte Avondjurk Vm aqSwCxOwf aan collectie maat Navy blauwe prachtig staat 12 perfecte Avondjurk Vm aqSwCxOwf aan collectie maat Navy blauwe prachtig staat 12 perfecte Avondjurk Vm aqSwCxOwf

Om onverwachte kosten of eventuele investeringen aan uw airconditioning installatie(s) te voorkomen of beperken, helpt AIRMADE u graag dit te onderzoeken en u een duurzame, energiezuinige en kostenefficiënte oplossing te bieden.

Lavendel Puur 10 Vgc M trui Overmaatse Nicole linnen gebreid kabel Farhi maat O5x5qPwE
perfecte aan collectie maat staat Vm Navy 12 blauwe prachtig Avondjurk